تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تاییدیه اثرات پیشگیرانه آب قلیایی در برابر سرطان

    سرطان به عنوان یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در جوامع امروزی شناخته می شود.اکثر سرطان های شایع قابل کنترل نبوده و این بیماری هر ساله هزینه های بسیار زیادی به بیمار و جامعه تحمیل می کند.اختلالات متابولیسمی در تولید و تولید و دفع رادیکال های آزاد اکسیژن از عوامل مهمی است که می تواند بر سلول های سرطانی تاثیر بگذارد.

    سلول های سرطانی تحت استرس اکسیداتیو بیشتری قرار دارند.

    روزانه هزاران سلول سرطانی در بدن انسان تولید می شود که توسط سیستم دفاعی بدن از بین می روند .در مواردی به دلیل اختلال در عملکرد سیستم های فوق، سلول های سرطانی تکثیر و شرایط برای ایجاد سرطان در بافت های مختلف ایجاد می شود.آب قلیایی رادیکال های اکسیژن فعال (ROS) را در محیط کشت سلولی پاکسازی می نماید.آب قلیایی همچنین اثرات پیشگیرانه و مثبتی بر سرطان دارد.هیدروژن فعال در آب های قلیایی به طور انتخابی رادیکالهای آزاد را مهار می کنند و به همین دلیل در اغلب مقالات از اصطلاح آب غنی از هیدروژن نیز به جای آن استفاده می کنند.

    تفاسیر نتایج حاصل از این مطالعه نشان میدهد مصرف روزانه آبهای قلیایی احتمال خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با استرس اکسیداتیو را در آینده کاهش دهد و می تواند راه کاری ساده و موثر در جلوگیری از سرطان و بالا بردن سطح کیفیت زندگی در جامعه باشد. بنابراین مطالعات بیشتر و اتخاذ برنامه ای جامع در جهت فرهنگ استفاده از آبهای قلیایی امری ضروری به نظر می رسد.

    این مطالعه در سمینار ملی علوم پایه پزشکی در ارتقا سلامت، در تاریخ ۱۰ اسفند ماه ۱۳۹۳ در دانشگاه شهید بهشتی تهران ارائه گردیده است.

    مروری بر اثرات پیشگیرانه آب قلیایی در برابر سرطان


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 4 آذر 1395 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , ,

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز جمعه 28 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55487
  • تعداد مطالب :159845
  • بازدید امروز :96913
  • بازدید داخلی :4841
  • کاربران حاضر :112
  • رباتهای جستجوگر:392
  • همه حاضرین :504

تگ های برتر